کاتالوگ هوشمند مرکز فرانچایز ایران

کاتالوگ هوشمند مرکز فرانچایز ایران که امروزه بعنوان قالبی جهت فعالیت تجاری در بیش از ۱۲۰ صنعت مورد استفاده قرار گرفته طراحی و اجرا شده است و دامنه وسیعی از فعالیت های تجاری از جمله هتل داری، خدمات بهداشتی ، اعزام نیروی انسانی و ...

یکی از مهم‌ترین قراردادهایی که در طول قرن بیستم در رشد و گسترش تجارت و به ویژه شتاب گرفتن فعالیت شرکت‌های چند ملیتی نقش مهمی ایفا کرده، قرارداد فرانچایز است. در این قرارداد، صاحب یک تجارت بدون آن‌که متحمل هزینه و ریسک زیادی جهت گسترش تجارت خود شود، در قالب قرارداد فرانچایز به فرد دیگری اجازه می‌دهد که با علامت تجاری و تجربه صاحب فرانچایز، کسب و کاری راه اندازی نموده و در برابر برخورداری از تجربه، تخصص و علامت تجاری ، مبالغی را به صاحب فرانچایز بپردازد. 

 

خدمات اجرایی 

شرکت الو کاتالوگ به سفارش مرکز فرانچایز ایران در تاریخ 1403/02/02، کاتالوگ دیجیتال را در12 صفحه طراحی و اجرا کرده است . طراحی گرافیکی این کاتالوگ دیجیتال توسط دپارتمان هویت بصری انجام شده و برای تمامی صفحات این کاتالوگ لینک دهی صورت گرفته است .

همه چیز درباره فرانچایز

هنگامی که یک کسب و کار می‌خواهد سهم بازار یا محدوده جغرافیایی خود را با هزینه کم افزایش دهد، ممکن است محصول و نام تجاری خود را فرانچایز کند. فرنچایز یک سرمایه گذاری مشترک بین یک امتیاز دهنده و یک امتیاز گیرنده است. حق استفاده از نام و ایده خود را می‌فروشد. امتیاز گیرنده این حق را برای فروش کالاها یا خدمات تحت یک مدل تجاری و علامت تجاری موجود خریداری می‌کند.فرانچایز یک راه محوی برای کارآفرینان (بخصوص صنعت رقابتی فست‌فود) برای راه‌اندازی یک کسب و کار است. یک مزیت بزرگ برای خرید حق امتیاز این است که شما به نام تجاری یک شرکت معتبر دسترسی دارید. شما دیگر نیازی به صرف منابع برای ارائه نام و محصول خود به مشتریان ندارید.مدل کسب و کار حق رای در ایالات متحده سابقه تاریخی دارد. این مفهوم به اواسط قرن نوزدهم بازمی‌گردد، زمانی که دو شرکت – شرکت ماشین برداشت مک کورمیک و شرکت I.M. Singer – سیستم‌های سازمانی، بازاریابی و توزیع را که به عنوان پیشگامان حق رای شناخته می‌شوند، گسترش دادند. این ساختارهای تجاری جدید در پاسخ به تولیدات با حجم بالا ایجاد شدند و به مک کورمیک و سینگر اجازه دادند تا ماشین‌های درو و چرخ خیاطی خود را به بازار داخلی در حال گسترش بفروشند.

تحلیل کسب و کار با فرانچایز

  • شناسایی و ظرفیت سنجی قابلیت فرانچایزی شدن کسب وکار
  • طراحی و ایجاد بوم مدل کسب و کار
  • شناسایی و بررسی نقاط قوت و ضعف کسب وکار
  • ارائه استراتژی های رشد و توسعه متناسب با ظرفیت ها و دیگر عوامل موثر بر کسب وکار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *